tuzluk

maliyeci
tuzluk hakkındaki duyurular ile 20 yazar dışında kalan 1000 küsür yazarın canını sıktığımın farkındayım. peşinen hepinizden özür dilerim. tuzluk yazarlarına mail attığımda herkes maillerini günlük kontrol etmediği için ulaşmakta sıkıntılar çekebiliyoruz.ancak sözlük herkesin ortak paydası,yazarların hepsi giriyor,girdiğinde ilk gördüğü şey o duyuru oluyor.

aslında bu uyarı mesajlarının altındaki sebep bugüne kadar 19854634 kere söylemiş olmama rağmen yazıların son teslim tarihinin her hafta cumartesi günü bitimi yani cumartesi gecesi saat 24:00 (00:00) olduğunun bazı () yazarlar tarafından bir türlü anlaşılamaması ya da siklenmemesidir.

bu dergi 16. sayısına hafta atlamadan gelebildiyse inanın bana bu duyuruların etkisi büyüktür.çünkü duyuru yapmadığım zaman elimde en fazla 5 yazı oluyor. 5 yazıyla da dergi çıkarmak pek anlamlı gözükmüyor.

he siktiret göndermeyeni at gitsin diye akıl vereniniz de olabilir,emeğe karşı saygısızlık etmem mümkün değil.insanlar robot değil her haftası aynı olsun.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol