turkcell superonline fiber internet

independence
fiber kablolarla yerle$im birimlerine yer altindan baglanan ve daha sonra da o yerle$im birimlerine dagitilan, her yerde henuz bulunmayan internet $eysi. ancak talep olacak, ondan sonra sitenizin altyapisi superonline tarafindan duzenlenecek ve bu internet baglantisina o $ekilde baglanacaksiniz. ustelik ttnet ile ayni fiyata 10 kat hizli $ekilde.

bugune kadar boyleydi bu, ancak superonline’in yeni haberleri var bu kullanicilara.

diyor ki superonline;

15 nisan 2010 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, superonline fiber internet hizmetinde, limitli veya limitsiz abone olunan paketin download hızının 5 katı gb kadar download; upload hızının 10 katı gb kadar upload adil kullanım koşulu olarak uygulanacaktır. fatura dönemi içerisinde adil kullanım koşulu miktarını geçen kullanıcıların hızları bir sonraki fatura kesim tarihine kadar dowload için 512 kbps, upload için 128 kbps’ye düşürülecektir. fatura kesim tarihinden sonra, adil kullanım koşulu uygulanan abonelerin paketleri ilk haline geri dönecektir.

örneğin; 10 mbps limitsiz paketteki bir abonemiz, upload hızı olan 1 mbps’nin 10 katı olan 10 gb upload ‘u aştığı zaman adil kullanım koşullu uygulaması kapsamında fatura kesin tarihine kadar upload hızı 128 kbps’ye düşürülecektir.

http://www.superonline.net/yardim/adil.aspx

boylelikle superonline’in bu hizmetinin zerre onemi zerre cekiciligi kalmadi. oysa bizim buraya bu baglanti gelseydi hemen 100mbps baglatip sozlugun ana makinesini de odama ta$iyacaktim, sozluk dizimin dibinde olacakti mecaz anlamsiz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol