türbanlılar odtü yu bilkent i kazanamazlar

x
son derece gereksiz ve aptalca bir önyargıdır bu. aksine imam hatip lisesi mezunlarının öss gibi aptalca bir sınavda yakaladıkları başarıdan dolayı yüksek puanlar alırlar fakat türban yasakları yüzünden ilahiyat fakültesi hariç bir yeri malesef seçemezler.

bu açıklamayı yapan sayın rektör, türbanla onunla bununla uğraşacağına adam gibi kendi üniversitesiyle ilgilensin. bugün türkiyenin en iyi üniversitelerinden biri olan odtü, dünyanın ilk 100 üniversitesi arasına giremiyorsa kafalarını değiştirsinler artık. türbanla onla bunla bokla çamurla uğraşacaklarına,ilime bilime daha çok yatırım yapsın.

ya bu ülkede önüne gelen neden siyasete karışıyor ki? asker siyaset yapıyor yök siyaset yapıyor bunlardan fırsat bilen rektörler bile karıştı artık bu siyaset meselesine. ya kardeşim sanane türbandan yasalar var kurallar var. şuanda üniversitelerde türbanlı okunamaz. elin türbanından sanane. zaten ortamın gergin olduğu bi dönemde kalkıp türbanlılar şurayı kazanamaz burayı kazanamaz diye aptalca bir konu ile gerilen ortamı neden daha fazla geriyorsun?

(bkz: bok yeme de otur yerinde)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol