terminator the sarah connor chronicles

independence
bu kadar guzel ve uzerine super du$unulmu$ bir dizide kimi zaman oyle salakca hatalara denk geliniyor ki, izleyici beyninden vurulmu$a donuyor.

s2e5 dakika 13 saniye 12;

john connor askeri okulda bir m16 ile ati$ talimi esnasinda ve yanindaki ileride arkada$i olacak olan elemanin silahi tutukluk yapiyor. yardimci olmak icin elemanin elindeki tufegi aliyor bir iki ugra$ sonucunda tutuklugu gideriyor ve hedefe ate$ ediyor. ate$ etmek icin ni$an aldiginda gozluk gozunde degil alninda. kamera degi$iyor bu sefer gozluk gozunde. kamera yine aci degi$tiriyor ve connor tetige bastigi zaman gozluk yine yok. sonra kamera yine aci degi$tiriyor ve connor silahi yanindaki arkada$ina verirken o da ne? e gozluk gene gozunde.

kisacasi sahne en az iki kere cekilmi$ ve birinde gozluk varken digerinde gozluk yokken cekilmi$. ama montaj esnasinda hangi salak bu montaji yapmi$sa sahneleri kesip bicim iyice karman corman hale getirmi$. i$in daha ilginci benim kadar siradan biz izleyici bunu farkediyor ancak dizi yayina girmeden once kimse farkedemiyor.


buna benzer bir olay da prison break’de gozume carpmi$ti.

#761266
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol