teomanyak

teomanyak
kendi başlıgım altında yazmayı sevmesemde zira önyargılar için yazma geregi hissettim..

bilgi sozluk kayıtlı userların bilgilerini;birbirleriyle ve internet kullanıcılarıyla paylasmak amacı güden bir kuruluştur.iyi yada kötü herkes düşüncesini dile getirmekte özgürdür.ve buna kimse birşey söyleyemez.

başlıgımın altına girilen entry’lerde cinsellik ve abazanlık ön planda tutulmuş.her erkek potansiyel bir sapıktır felsefesinden yola çıkarak beni eleştirenlerde olucaktır ama söylemek istedigim objektif olmalıdırlar.

açtıgım başlıklar küfür içerikli olabilir ama sözlük kurallarına aykırı olmamakla birlikte iyi yanından bakıldıgı zaman artık rutinleşmiş kufurleri kullanan yurdum genclerinin kufur dagarcigina bir ışık tutmak amacı güdümlenmiştir.

"aa adamın açtıgı başlıklara bakın nekadarda abazanmış" felsefesiyle bana yaklasan "dinime küfreden müslüman olsa" atasözüyle karsılık verilir.zira aldatıcıdır burda küfüre karşı olanlar bile küfürlü entry yazmaktadır.
"adamın açtıgı başlıkları bi yazayım abazan oldugunu söyleyim hem egolarımı tatmin ederim hemde muhtesem oyu verirler bana" repligiyle hayatımıza girmiş userlar özelime mesaj bırakmanız kafi,istediginiz muhtesem oysa ben veririm..

son olarak "ben sadece iyi bir insan olmak istedim"(erkan can , takva).
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol