sözlükteki yetkilerin hepten silinmesi

addicted to pain
bu uygulamanın nedeni her ne olursa olsun uygulama yöntemi tamamen abuk ve bir o kadar da subuktur.

öncelikle "adam baştan yazmış işte kardeşim,burası demokratik değil falan fişmekan" diye bıdı bıdı edenlere şunu söylemek isterim.independence kişisi "burası demokratik değildir,öyle sananlar büyük bir yanılgı içerisindedir" demiş di mi? peki "ben uzuvlarımın keyfine istediğim kişiyi sorgusuz sualsiz de siktir ederim" demiş mi? bence dememiş.haa eğer demişse de o zaman, çok değil daha birkaç gün önce, çıkıp da bilgi sozluk ailesi başlığına; vay efendim "hasta oldun mu şöyle geçmiş olsuna gelirler, dertleşmek istedin mi anında ha deyince gelirler, paraya sıkışırsın güvenip saniyesinde hesabına yatırırlar, senle ağlar senle gülerler" diye laflar etmeyeceksin o zaman.

sözlük kötü mü gidiyo? sen de seyirci mi kalıyosun? kafanda böyle bir karar mı var? alırsın moderatörünü gammazını karşına "bakın arkadaşlar dersin,durum böyleyken böyle,işinizi şöyle yapacaksanız yapın yapmicaksanız benim kararım şu" dersin.toplantı yaparsın.haaa yok mu dediler? "biz yoğunuz canım sen gel başında dur o zaman" mı dediler? işte o zaman gelirsin sözlükte paşalar gibi duyurunu yaparsın.alırsın tüm yetkileri.

öyle dışardan izleyip izleyip sonra bir gün sabah kalkıp "dağolın len!" demeyle olmaz bu işler.madem ki bunlar arkadaşın kardeşin,seni bilgi sozluk ailen o zaman sahip çıkarsın.öyle gelip "angelus,goetica gelin abi,alın bu da dükkanın anahtarı, bişi olursa beni ararsınız, hayde eyvallah" deyip gitmek olmaz.

her ne kadar sanal bir ortam olsa da birinin tüm yetkilerini hop diye elinden alıp,milletin önünde küçük düşürüp gurur kırıcı hareketlerde bulamazsın.

düşünün bir komutanın, bir amirin apoletindeki tüm yıldızları halkın önünde cart diye söküp almak nasıl bir duygudur?nasıl onur kırıcı bir davranıştır?işte bu uygulama da öyledir.

her şeyin bir yolu yordamı vardır. bu işler de böyle olmaz bence. independence kişisinin yanında jedi yazıyorsa üzerine düşeni yapmalıdır.burası bir yönetim kurulu ise o da başkanıdır ve iyi bir başkan iyi çözümler sunar.kestirip atmaz.

haa şimdi " yapmış lan adam işte göt, sana ne?" diyenleriniz olabilir.

"gidenler gider sözlük baki kalır" diyenleriniz de oldu.baki kalmaya kalır tabi de, o kalan baki,
bizim bakkal çırağı küçük baki mi olur ,yoksa ayşe teyzenin iftaharlık oğlu, doçent doktor baki bey mi olur orası tartışılır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol