sözlükteki yetkilerin hepten silinmesi

maliyeci
yönetmek zor iştir. yönetmenin içinde organizasyon mühim yer tutar. kopukluklar, karışıklıklar boktan bir durumdur kabul. radikal kararlar almak gerekebilir bazen kabul. ama kardeşim bazı şeyleri düzelticez diye yıkmak şart mıdır?

tamam hepimizin hayatına " resetle düzelir abi " mantığı feci şekilde çökmüş durumda. ama hayat bir makina değil farkına varmak lazım. o aletlerin bile logları var be... bizde de hafıza var, duygularımız var. hepsi düzelse de içten içe adamı kemirecek bir güvensizlik var.

sözlüğe 7-24 emek veren bu kadar adamın amacı nedir? eğlenirken, aynı zamanda birilerinin eğlenebileceği, sadece eğlenmek de değil aslında genel tabirle takılabileceği bir mekanın refahını korumak.

bu adamların hiç birisinin bunun dışında tek bir amaçla bir dakika bu görevlerde kaldığını düşünmüyorum. hepsi birer sözlük işçisi aslında. gönüllü işçiler.

yahu bu adamların emeği aşikar... yahu bir şeyler bozuk diye hemmen reset atmak niye? ne reseti format olmadı mı biraz da bu? yahu hiç mi dönüp ibret alamadık tarihimizden? bugün ne kadar toplumsal rahatsızlık duyulan konu varsa dönüp baktığımızda ardından 12 eylül çıkıyor. tamam altı üstü bir sözlük meselesidir, bir karardır bu, bir uygulamadır ama ortada kırılan kalpler vardır. kendi adıma anlatmıyorum bunları. benim nickimin yanında 1. nesil gammaz yazsa ne olur ki.. ben zaten her şartta o öyle bu böyle bak şurayı düzeltir misin dedim,diyorum,diyeceğim...

ancak benim kanaatime göre ortada hakkı yenen bir sürü gammaz arkadaşımız var... cefakar bir ithil var,pixie var... yazık oldu bence. entry silecek adam çoktur ama böyle insanlar azdır. bulmak zordur...

gelecekte bazı şeylerin değerinin kaybedilmeden anlaşılması dileğiyle...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol