sözlükteki yetkilerin hepten silinmesi

mitili
bu olay, kanimca sozlugun buyumeye henuz hazir olmadiginin gostergesidir. her an daha ileri, daha iyiye gitme hedefinde olan bir sozlugun yonetiminin fesh edilmesi bir celi$ki olu$turmuyor mu? ben 1 aydir bilgi sozluk’teyim. hakkinda cok $ey bilmem. ama sozlukte birkac cikinti olmasina ragmen her $ey guzeldi, 1 aydir ben pek bir degi$iklik gormedim. geldigimden beri cok begendigim bir "aile ortami" zaten var.

$imdi neden boyle oldu anlamasi gercekten cok guc... yazarligin gereklerini yerine getirmeyen bilgicler ne de guzel $utlanirken, neden i$ini dogru duzgun yapmayan yoneticilerin gorevleri tatmin edici bir bahaneyle ellerinden alinmadi da kadro komple degi$ti anlamadim. ve anlamadigim bir $ey daha, madem aile ortami olmasina bu kadar onem veriyor independence, birbirlerini tanimi$ ve kayna$mi$ yoneticilerin yetkilerini neden ellerinden aliyor ve yeni gelecek yonetim kadrosunun gorevlerini daha iyi yapacagi, daha samimi olacagi ve daha iyi bir "aile" ortami yaratacagini nasil garanti ediyor? bir binanin temeli yerinden sokulup yenisi takilir mi?

herkes buraya vakit gecirmek ve eglenmek icin geliyor. kimsenin sozlukten bir menfaati yok. kurulan arkada$liklar ziyadesiyle kar$iliyor beklentileri. her yerde oldugu gibi sacmasapan olaylar, anla$mazliklar, tarti$malar olabilir. ama geliyoruz i$te buraya, seviyoruz...

bunlari soyluyoruz; oyleyse var bir $eyler...
(bkz: sozlukten ayri kalmak)
(bkz: sozlukten kopamamak)
(bkz: sozluk icin soyunmak)

ne? alt tarafi sozluk mu? yooo hicte bile.

lutfen belki unutulmu$tur bir daha okunsun:#103692. ve son 2 cumleye dikkat edelim...

kim bilir ilerleyecekken belki yerinde sayiyor sozluk $imdi, hatta belki geri dondu.

cok uzattim. kisaca; bu olmadi.

edit: lan allahsiz sozluk, telefon sapigimla bulu$maya gec kaldim senin yuzunden. dua et guzel olsun, ve orda olsun.

edit2: dua et dedik garanti beddua etmi$sindir sen got. bana sapiklik yapicak hatun boyle olur i$te.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol