sözlükteki aktif yazarların kişilik analizi

rapunzelkibritsatar
ben bu kadar insanları kategorize etmekten haz duyan, bu kadar okuduğunu yorumlamakta güçlük çeken bir insan daha görmedim. nereden mezun olduğumuz, nerede yaşadığımız, hangi alanlarda entry girdiğimiz, ne tür evrimlerden geçtiğimiz, hamburgeri neyle götürdüğümüz ve nicesi seni neden bu kadar ilgilendiriyor?
ayrıca keşke popüler olmak için eksi oy alacağın başlıklar açmak yerine, bilgi içeren ama kimsenin rağbet etmediği başlıklar açsan daha iyi değil mi?
ya da bir entry de yapılan espriyi götünde değil, aklında yorumlayıp sonra yazsan?
kimse kendini sana ispatlamak zorunda değil. biz zaten tanışmak istediğimiz insanlarla özelde seviyeli olarak arkadaşlık kuruyoruz, bu kadar uğraşmanda boş olmuş.
ben tahammül edemiyorum insanların üstünden prim yapmaya çalışan boş beyinlere. rica ederim en azından benim hakkımda ki düşüncelerini kendine sakla.

edit: orkid sevmiyorum biliyor musun? kotex kullanıyorum. kotex reis dersen, daha bohem bir hava verir. hem bende kendimi matmazel gibi hissedebilirim. (bkz: istediği pedi fiyatına bakmadan alışveriş arabasına atabilenler)

edit 2: pipolarbozuk iş yerinde aşık olmayı çok romantik olduğu için değil, ofis seks için demiştir. sen daha iyi bilirsin ama brazzersda ki deri koltuk hangimizin rüyalarına girmedi?
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol