sözlükteki akp düşmanlığı

independence
akp du$manligindan daha ziyade rte’a kar$i alinan ve icten gelen bir tavirdir.ben benim $ehit du$en askerime kelle dedikten sonra bu askerimin $ehit du$mesini saglayan adama sayin diyen, ulkenin ba$ yoneticisi olmasina ragmen "demokrasi amac degil aractir" diyen, onumuze istatistiksel rakamlari getirip "enflasyon du$tu tefe tufe du$tu $u oldu bu oldu" derken hala cebimizden birton para cikmasini gorevi oldugu halde engelleyemeyen, ulkenin laikligine tamamen du$man ve ataturk ilkelerine zit politikalari ile bilinen bir ki$iye tavir yapmayayim da kime tavir yapayim allaha$kina.e bu tavri da olabilen her yerde gostermek gibi bir hurriyetim var.

eger sozlukteysem ve bu ki$iye kar$i da bir tavrim varsa ve sozluk icersisinde bunu ancak yazilarimla yapabiliyorsam, yaparim.

zaten tavrimin ba$ sebeplerinden biri de demokratik haklarimi kullanmamin kisitlaniyor olmasi degil midir? ben demokratik hakkimi herhangi bir kisitlama gormeksizin sozluk icerisinde kullanabiliyorum ne guzel.taksim meydanina cikip demokratik hakkimi kullanmaya cali$sam tutuklanmayacak miyim? sozlukte tutuklanmiyorum yasalar izin verdigi olcude yazarsam, hakaret etmezsem, $ahisi hedef gostermezsem.

deneyin acilacaksiniz ferahlayacaksiniz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol