sözde ermeni soykırım tasarısı

greyfurt
daha önceki yıllarda, gene alt komisyonda, 40’a karşı 5 red oyuyla onaylanan tasarıdır. (geçmişle kıyaslandığında; bu gün 27 evete karşı 21 hayır ile onaylanması siyasi bir zaferdir-yani yasalaşmadı henüz)

lojistik desteğini tartışılmaz şekilde mersin limanına ve incirlik üssüne borçlu olan abd’nin bu saçma salak tasarıyı yasa olarak kabul edeceğine inanmıyorum. (inanmayan google maps’de bir baksın. bir tarafta iran, bir tarafta biz ve suriye. suudi arabistan’nın lojistik desteği nereye kadar besler o yüzbinleri???)
sonuç olarak bu tasarıyı yasalaştırmak;
güven
özveri
tecrübe
ister.

not1: o geçmeyen meşhur "1 mart tezkeresi" vardıya ??? işte o tezkere geçmesin diye dönemin meclis başkanı bir çok milletvekili ile tek tek görüşüp tasarının geçmemesi için lobi yaptı.(hükümetin açıkca destekleyeceğini açıkladığı tezkere hemde...bak, bak)
yani danışıklı döğüş oldu.
şimdi bizim dünyaya demokrasi dersi verdiğimiz, samimi olmasada bir çok övgü aldığımız, jonileri aylarca dalgalarda salladığımız o danışıklı döğüş; şimdi amerikan tarafınca sergilenmekte.

vatan pahasına politika olmaz. hepimiz aynı gemideyiz. biraz daha ölçülü eleştirmek lazım. devletin ilgili birimleri konuyu her açıdan değerlendirmekte ve gereken şekilde ilgilenmektedir.

not2: geçmişte 40’a 5 gibi ezici bir oyla alt komisyonda kabul edilen bu taslağı siyasi bir hezimet gibi göstermeye çalışan bir kısım basın kurum ve mensuplarını yüce allah’a havale ediyorum.

not3: bu entry’de bütün bu okuduklarınız; sırf haklı çıkmak için kötü günler geçirmemizi temenni eden, hatta o günleri görürsek utanmadan mastürbasyon yapacaklara ithaf edilmiştir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol