sigara

tayfa75
adamin biri olmus, muhteremin gunahi da biraz cokmus uzerinize afiyet, hop almislar cehennemin bol ates manzarali bir bolumune.

neyse kendisini yerlestirecekleri mekanin bosalmasini beklerken, bell boyu gelmis cehennemin . buyrun efendim demis, size kalacaginiz yere kadar eslik edecegim ve yol uzerinde cesitli tanitim bilgileri sunacagim. bir miktar ilerledikten sonra pat bir kapiyi acmis, buyrun demis. adam gayri ihtiyari dalmis odaya, o da ne adamin biri kendi kendine oral seks yapiyor. neler oluyor? diye sormus korkulu gozler ile bell boyumuza . bell boy aciklamis; bu misafirimiz dunyadaki yasaminda sigara tiryakisiydi, dudagindan sigarayi hic eksik etmezdi, mukafat olarak burada kendisine boyle bir imkan sunduk.

kapiyi arkalarindan cekip cikmislar, ama adam fena tirsmis , biraz yurumusler ki, pat bell boy tekrar kapinin birini daha aralamis ve buyrun demis. bu sefer temkinli bir sekilde kapinin kenarindan yan gozlerle bakmis bizim eleman. bu sefer de ne gorsun; adamin biri diz ustu cokmus, bir digerine oral seks yapiyor. bu mudur yani cehennemin olayi savasma sevis? yok diye aciklamis bell boyumuz, bu arkadas da dunyadaki hayatinda hep baskasinin sigarasindan otlanirdi.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol