sevgiliden ayrılmak

independence
sifati sevgili olan ki$iden degildir bahsettigim, gercek anlamda sevgilidir konu edilen $ahis. su icerken bile aklina hayalini getirdigin, yemek yerken "o acaba bugun ne yedi?" diye du$undugun, havada firtina varken incecik yazlik bir gomlekle bile di$arida olsan "u$uyor mudur ki $u anda?" du$uncelerinin aklinin en derinlerine saplandigi ki$iden bahsediyorum. uc gun once tani$ip sonunda "kib. opt. t$k. bye" dedigin insanlari ayir bir kenara, hatta o kenara bile ayirma.

guctur, cok guctur.

ayrilma konu$masini yapan icin de cok guctur, sesi kelimeleri bogazina takilan icin de cok guctur. konu$anin gozleri dolar ama eger erkekse yigitlige bok surdurmez, gozya$larini daha du$meden buharla$tirir. konu$an ciftin di$i tarafindaki ki$i ise zaten salya sumuk ortadadir, soylediginden de bir $ey anla$ilmaz onun ama acisi sesinin renginden zaten bellidir.

guctur.

anayi babayi karde$i kaybetmi$cesine guctur elbette, hayat enerjindir lan o senin boru mu? nefes ali$ sikliklarinin bile degi$tigini hissedersin oyle bir durumda. kalbinin ati$ seyri hepten sekteye ugrar, ya olmasi gerekenden fazla atar, ya hic atmazmi$casina minik kasilmalar ya$atir bunyede.

cok guctur.

suyun tadi bile bozulur da gunahi belediye de yahut su ureticilerinde bulursun. esasen tum olay senin biyolojinle alakalidir. tat alma duyularin tatsizla$ir, dunyanin en muhte$em pastasi sana siyanur etkisi yapar.

sana onerebilecegim sadece iki $ey var;

1- mumkunse ayrilma.
2- madem ayrilmak zorundasin(iz), mumkunse uzunca bir sure alkolden uyu$turucudan ve kesici aletlerden uzak dur.

(bkz: tecrübe konuşuyor)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol