samsung galaxy s iii

independence
dun londra’da resmen tanitilan telefon.

ozelliklerini siralayalim hemen;

android 4.0.4 işletim sistemi + touchwiz 4.0 arayüz
samsung exynos 4 quad yongaseti (4 ç[email protected] ghz + mali 400mp gpu)
1gb ram
4.8-inç’lik hd (1280×720) super amoled ekran (306 ppi) (gorilla glass 2 ekran camı) (’pentile’ ekran teknolojisi)
136.6 x 70.6 x 8.6 mm; 133 gram ağırlık
16/32/64gb dahili hafıza+microsd (+64gb) + dropbox üzerinden 50gb bulut alan (2 yıl süreyle geçerli, faydalanabilmek için telefonumuzu kayıt ettirmeniz yeterli)
8mp arka kamera (oto. odaklanma/1080p@30fps video kayıt/led flaş) + 1.9mp ön kamera
3g (hsdpa@21 mbps), 4g (destekleyen bölgelerde), wi-fi ve bluetooth 4.0 bağlantıları
a-gps, nfc
müzikçalar, radyo; 3.5mm kulaklık girişi + samsung’un kendi müzik servisi ’music hub’
divx/xvid kodek desteği, tv-çıkışı (mhl/hdmi), bildirim ışığı, mikro sim kart, kablosuz şart özelliği (kablosuz şarj kiti satın almamız gerekiyor.)
2,100 mah batarya

http://www.pclabs.com.tr/2012/05/03/samsung-galaxy-s-iii-teknik-ozellikler-ve-diger-detaylar/

diger aciklamalar $u $ekilde;

ekstra kamera özellikleri: sıfır gecikmeli deklanşör hızı/hdr/ ’burst shot’ özelliği (peşi sıra yirmi kare çekebiliyoruz)/ hd fotoğraf ve video kayıt yapabilen ön kamera

smart stay: bu özellik sayesinde, bakışımız ile güdümlü çalışan modelin ön kamerası telefon ekranının parlaklığını otomatik olarak ayarlıyor.

s voice: samsung gelişmiş sesli komut olarak tanımlayabileceğimiz bu özelliğe ’doğal dil kullanıcı arayüzü’ diyor. özetle sesli komutlarla cihazı daha pratik ve işlevsel biçimde kullanabiliyoruz. saatten, e-postalara, müzikçalardan, ajandaya ve kameraya kadar oldukça geniş bir kullanım alanı mevcut. şimdilik 6 dil desteği var, türkçe yok aralarında.

smart alert: isminden de anlaşıldığı gibi ’akıllı uyarı’ işlevi. yani kaçırdığımız mesajları veya veya çağrıları bize hatırlatıyor. örneğin elimize aldığımız zaman eğer kaçırdığımız bir çağrı varsa titreşerek durumdan haberdar ediyor bizi.

s beam: galaxy nexus’tan tanıdığımız android beam’in daha gelişkin versiyonu. başka bir galaxy s3 ile telefonları tokuşturarak, cihazlar arasında son derece hızlı bir şekilde (1gb’lık film üç dakikada, 10mb’lık bir müzik dosyası iki saniyede) içerik transferi yapabiliyoruz. bu özellikten yararlanmak için wi-fi veya hücresel ağ bağlantısı şart değil bu arada.

allshare cast: telefon ile destekleyen akıllı televizyonumuz arasında kablosuz bağlantı kurarak telefon içeriğini aktarma özelliği.

pop up play: bu özellikle birlikte aynı anda başka görevleri yürütürken ekranın bir bölümünde video oynatabileceğiz artık.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol