sabotajci grevciler

greyfurt
6 kasım (salı) 2007 tarihinde habertürk’te yayınlanan bir programda sayın ali akcan "haber iş sendikasının başlattığı grevde, sistemli bir sabotaj gerçekleştirilmediğini, bu tip olumsuz davranışların mücadeleyi zayıflattığını ve hatta sendika olarak söz konusu sabotajlara karşı olunduğunu" mantıklı ve anlaşılır bir dille anlatılmıştır.(bunlar şahsın tam beyanları değil aklımda kalanlardır ama anafikir budur)

sayın ali akcan bu tip sabotajların ve hırsızlıkların yurt genelinde öteden beri yaşanmakta olduğunu belirtti.
hatta bu konuyla ilgili olarak türk telekom yönetim kurulu başkanı’nın kendi ağzından yapılan bir açıklamaya da değindi.

olası bir sınır ötesi operasyonda güney doğuda ki çalışanların, genel kurmayın direktifi doğrultusunda greve ara vereceğini ve memleketi zor durumda bırakabilecek her türlü uygulamadan kaçınacaklarının da altını çizdi.

sonuç olarak sabotajcı grevcilerle ilgili temel düşüncelerimi korumakla beraber (vatan haini ve o.ç. olduklarını düşünüyorum) ülkemizde yaşanmakta olan söz konusu grevin haklılığına yürekten inanmaktayım.

not: yukarıdaki entry’lerimde sanki grev yapan telekom çalışanlarını zan altında bırakan bir hava var. bu sadece benim eşekliğim . direkt olarak kimseyi suçlayıp, zan altında bırakmasamda, telekom çalışanlarına karşı bir ön yargı oluşturabilecek nitelikte olmuş. sayın ali akcan sayesinde bu yanılgıdan kurtulduğum için kendisine yürekten teşekkürlerimi sunarım. umarım orta yol bulunur.
sendika ve paydaşlarının kendilerini ateşe atarak, ülkemiz menfaatleri doğrultusunda yürüttükleri grev amacına ulaşır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol