polise tokat atan milletvekili

independence
kimse polisin yaptiklarini gormezden gelmiyor burada.

1 mayista hastanelerin acil servislerine gaz bombasi atildiginda, hamile bir kadinin karnina tekme atildiginda, polis coplari ile universiteli gencler dayak yediginde de sesimizi yukseltmi$tik, hep yaptigimiz gibi. ba$ta da yazilmi$ zaten, "polisin yaptiklarini hakli goruyor" degiliz, tarti$ma konusu o da degil zira o konular bu sitede sayfalar dolusu tarti$ildi, tepki aldi, almaya da devam edecek. hepimiz her $eyin cok acik $ekilde farkindayiz ve hicbirisi icin gormedim duymadim soylemedim oynayacak degiliz.

bu ba$lik altinda tarti$ilan $ey polisin her zaman yaptigi $ey, yani insanlari dovmesi coplamasi degil. bu ba$lik altinda tarti$ilan $ey bir milletvekilinin dokunulmazlik guvencesine dayanarak polis tokatlamasi.

milletvekilini o hale getiren unsurlar bizi baglamaz. eger milletvekilini o hale getiren unsurlari gozonunde bulunduracaksak, o zaman polisin de a$iri guc kullanmasini anlayi$la kar$ilamamiz gerekir, zira onlara da ta$ atiliyor, monotof kokteyl atiliyor, geri donulemez bir psikoloji ve stress icerisine sokuluyor. eger polisin bu davrani$larina hak verebilecek durumdaysak eyvallah, o zaman milletvekiline de hak verebiliriz.

ha yok ama, polis tu kaka milletvekili cici ise, burada bir sorun var demektir. polis de insan milletvekili de. milletvekilini alki$layacaksaniz polise tokat atti diye, polisi de alki$layacaksiniz o zaman sert mudahale etti diye. polisi kiniyorsaniz milletvekilini de kinayacaksiniz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol