pkk nın esir aldığı türk askerleri

betterthan
insanin kendi ulkesinde esir alinmasindan daha aci ne vardir ki?

neden savasmisti dedelerimiz canakkalede sakaryada marasta antepde,dusunuyorum da nasil bir rezillikdir bu nasil bir anlayissizliktir neyin beklemesidir,bu zamana kadar savasa hic bir sekilde destek olmamis,yapilacak olasi harekatin gereksizligini savunmustum ancak su anda ortaya cikan manzara artik isin enterasan boyutlara vardiginin gostergesidir.

nerde kaldi dosta guven dusmana korku salan askerlerimiz,gotu boklu 100 tane capulcu benim ulkemde benim askerlerimi kacirabiliyorsa yarin oburgun milli guvenligimizi ciddi manada tehtid eden bir ulke kadinlarimizi kizlarimizi koynumuzdan alabilir.

lubnanda savas var dediler gittik,afganistanda savas var dediler gittik,kosova da savas var dediler gittik,kore de savas var dediler orayada gittik,biz hep muttefiklerimizin yanindaydik.sormak istiyorum simdi nerde bu muteffikler.

televizyonlara bakiyorum rice 2 gun musaade edin demis,nasil bir basbakanim var ki benim,tamam bekliyycez diyo,halk yemiyor bunlari artik sayin erdogan,bugun ingilterede israil basbakaniyla goruseceksiniz ne diyeceksiniz icazetmi alacaksiniz.

ve asil konu kacirilan askerlerimizin aileleri,ben kendi adima askerligini yapmayan biri olarak ozur diliyorum sizden,biz sahip cikamadik sizin evlatlariniza,devleti hukumeti sakin suclamayin,biz sahip cikamadik evlatlariniza,kurtulus savasini kazanan bu milleti evlatlarinizi kaybedende bu millettir.



bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol