pazarda dildo satan adam

independence
bu arkada$in algisinda ciddi sorunlar oldugunu du$unuyorum kimi zaman.

yazmi$ oldugum "dtp kapatilmamali" icerikli entryleri eminim ki dtp’den cok ho$landigimi ve terore de sempati duydugumu du$unerek ele$tiriyor. oysa sirf ele$tiri olsun diye ele$tiri yapmak yerine, ele$tirecegi bireyin daha once teror ve dtp ile alakali yazilarini bir kez gozden gecirmesi gerekirdi ki yapacagi ele$tiriler bir anlam ta$isin.

kendisini yormamak adina ozetliyeyim de huzur bulsun.

dtp’den ve tum milletvekillerinden nefret ederim. dtp’nin kapatilmasina belki de en sevinen insan evladiyimdir, en azindan kendi du$unceme gore boyledir. anlatmak istedigim $ey dtp’nin yahut x bir partinin bu kadar kolaylikla kapatilamamasi gerekliligidir. dtp kapatilabiliyorsa akp’de kapatilmalidir, akp kapatilmadiysa dtp de kapatilmamaliydi. bir siyasi partiyi kapatmak o siyasi partinin sadece ismini degi$tirmekten ibarettir. refah partisini kapattigin zaman ne oldu? fazilet partisi cikiverdi ortaya. hadep i kapattin ne oldu? dtp cikiverdi ortaya. parti kapatmanin halen bir cozum oldugunu du$enen zihniyetin yonettigi bir ulkenin bireyleriyiz ve bunu da son derece dogal kar$iliyoruz ne yazik ki. bu zihniyetin dogal tanimi degil midir zaten halen bir adim bile ileriye gidemeyi$imizin sebebi? osmanliya matbaa yi 200 sene sonra ancak sokan zihniyetle bugun parti kapatan zihniyet arasinda zerre fark goremiyorum ben.

populist du$uncelerle hareket ettikce gozleri iyiden iyiye kapanmi$ kendisinin anladigim kadari ile. bir an once, demokrasi taraftari olan ki$ilerin de bu ulkeyi sevdiklerini du$unmesini temenni ederim.

(bkz: algida aliklik)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol