passive

goetica
hep yazayım yazayım dedim, sonra gene geyiğe vurdum yazamadım.sevgi pıtırcıklığı kisvesi altında entry yazmı$lığım mutlak ki çoktur.ama bu öyle bir $ey değil.(sus artık goe!)

insanlar vardır ki hayatınıza birden pat diye alakasız bir yerden giriverirler.ki bu pat efektine çoğu kimse tesaduf kader gibi inanmadığım $eyler söylerler.ama vardır böyle bir $eyler.

sonra o insanlar hayatınızın tam ortasına yerle$irler.bunun da nasıl olduğunu anlayamazsınız.birden olur.

gel zaman git zaman bakarsınız ki sizin bir parçanız olmu$, o olmadan bir $eyler eksik gelmeye ba$lamı$, her heyecanınızı mutluluğunuzu mutsuzluğunuzu payla$madan yarım yamalak kaldığınız bir insan olmu$.

passive;

dost kelimesinin 4 harften olu$an bir $ey olduğunu sanarken bir çok $ey ifade edebileceğini farketmeden bana öğretmi$, hayatımdaki yerini hic bir $eye ve kimseye deği$emeyeceğim, konu$madan geçirdiğim gün kendimi eksik hissettiğim, hayatımdaki varlığının daim olması için elimden gelen her $eyi yapabileceğim yegane insan..

can,candanöte can.

her yanlı$ veya doğru seçimimde yanımda olması, her kayaya tosladığımda "goe yanlı$sın" "ama doğrusu $u" demesi dileğiyle..

dostum, can’ım, ruh ikizim, iç ses’im, mantığım!

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol