özhan canaydın

chavez
galatasaray başkanı olarak son gecesini geçirecek kişi. galatasaray’ın uefa kupasından bu yana ileri doğru bir adım atamamasının, bilakis geriye gitmesinin yegane sebebidir.

kamuoyunda kibarmış gibi bir izlenim bırakmıştır. bununla birlikte en basit tabirle yalancıdır. galatasaray başkanı olduğu gün her sene dünya yıldızı, yeni stad, 10 senede 7 şampiyonluk ve 1 şampiyonlar ligi sözü vermiş, bunlardan en çok stad sözüne yaklaşmış, onu da eline yüzüne bulaştırmıştır. ne idüğü belirsiz adamlara maket yapması için milyonlarca dolar kaptırmış, ilk kazmayı bilmem kaç sene sonra vurdurmuştur.

ribery gibi bir dünya yıldızını elinden kaçırmış,ergün gürsoy, ali dürüst, fatih terim gibi sembol isimlerin sırtına basarak seçim kazanmış ve bu isimleri kulüpten soğutmuştur.

galatasaray tarihinde taraftarın nefretini bu kadar kazanan başka bir başkan yoktur. istifa etmesi için internet siteleri kurulmuş, forumlarda hakkında söylenmedik bırakılmamıştır.

borç ödemek için geldiği yönetimde, çok kötü bir işletmecilik örneği göstererek ,borçları dağı aşacak seviyeye getirmiştir. tekstilci olduğu halde gs store’u bile yönettirememiş, fenerium’un tozunu yutmuştur.

bundan sonra kongreye oy kullanmaya bile gelmezse çok makbule geçecektir.

not: bu entrynin sadece son cümlesi yorumdur. kalanın tümü gerçektir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol