ömer aşık

orqn
chicago bulls’ un pota altındaki en önemli iki oyuncusundan biri olan joakim noah’ ın sakatlığında eline çok büyük bir şans geçmiştir. noah’ ın yaklaşık 2 ay kadar oynayamayacağı söyleniyor. bu da ömer 2 ay süreyle ilk beş başlamış kadar süre alacak anlamına gelir. coach onu hemen ilk beşe sürer mi yoksa boozer’ ı 5 e çekip ömer’ i sonradan mı oyuna alır bilemem ama ilk beş de başlasa benchten de gelse aldığı süre oldukça artacak.

bu ömer’ in eline geçen, aslında biraz erken geçen, çok çok büyük bir şans. bu sürede güven veren bir oyuncu olmayı başarırsa yolu açılır.

güven veren bir oyuncu olmak için ne yapmalı?

ömer’ in hücum yetenekleri ben wallace’ tan bile daha kısıtlı. bu herkesin bildiği bir gerçek. o yüzden asla ama asla bu alanda ön plana çıkmaya çalışmamalı. bunun yerine iyi yaptığı işleri daha iyi yapmaya çalışmalı.

aslında olay iki istatistikte bitiyor; rebound ve blok. bu alanlarda 10-3 gibi bir oran tutturursa kendisinden bekleneni vermiş olur.

tabi bunları yapabilmesi için ilk gereklilik sahada kalması. kronik hastalığı olan faul probleminden kurtulamazsa bu istatistikleri yapması imkansız.

umarım eline geçen bu erken fırsata hazırlıklıdır ve bizi hayal kırıklığına uğratmaz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol