neden hala akp

profesyonelogrenci
çünkü istikrar lazım çünkü bok var.
ben de kendimi bildim bileli akp dönemindeyim. okuduğum ütopyaları duyduğum ideolojileri hayalimde canlandıramıyorum akp dışında bi yönetim düşününce error veriyorum resmen. hani o kadar kör bağlanmışım ki hayalimde bile düşünemiyorum. karşılaştırma yapacağım her şey hayal ürünü kulaktan dolma orda burda gördüğüm şeyler oluyor. neden? çünkü başkasını görmemişiz ki deneyimlememişiz. bi istikrardır tutturmuş gidiyoruz.

hayır bişeye benzese içim yanmayacak. kime sorsam mutsuz kime sorsam kaçmanın peşinde. kim veriyor bu oyları o zaman? ben mi çok elit kaldım halka inemiyorum diye de düşünüyorum. yok lan. ben bildiğin halkım. çevreme bakıyorum onlar da halk. e bu halk mutsuz. böyle istikrar mı olur.
kendi kendimizi pis batı kaka amerika diye kandırıyoruz. anladık türklük güzel bişey de az objektif de olucaksın. öyle insanlıktan çıkmış haldeyiz ki başkasına insanlık dersi verirken bile kıskanarak bakıyorum.

bak burası hollanda. mültecilerle dalga geçiyolar bozuk para atarak. insalığa sığmaz diye kınamak istiyorum. ama hepsinin yüzleri gülüyor lan. mutlular. biz böyle bi kalabalığa girsek bomba kimin çantasında diye tutuşuruz. insani değerleri savunacak halim bile kalmamış elalemin mutluluğuna özenmekten.

https://twitter.com/tribundergi/status/709798639619719168
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol