muque

goetica
dikkat bu entry sevgili günlük tadındadır..


aylardır $u sözlükteyim binlerce entry yazmı$ım ama hala dostum karde$im dediğim bu yazara adam gibi bir $eyler yazamamı$ım,gerçi bunun benim odunluk katsayımla da alakası var ama olsun..

abidik gubidik bir sebepten ba$layan kavganın kocaman bir dostluk doğuracağını bilseydim önüme gelen her hatunun saçına yapı$ırdım sanırım,ama hepsi sen olur muydu onu bilemiyorum..

biz senle hep uçlardaydık kavga gürültüyse sonuna kadar dostluksa sonuna kadar içmekse sonuna kadar gezmek tozmaksa sonuna kadar payla$maksa o da sonuna kadar..

en zor anlarımda bazen yanımda olamasan da telefonun ucunda butun içtenliğiyle alo diyen ses hep sendin.."üzülme balım geçecek" dediğin çoğu $ey hala geçmedi belki (fal da çıkmadı aq) ama her $ekilde yanımda olduğunu bilmek güzeldi..

entryme son verirken dostluğumuza sponsor olan kızılcık sopasına,pembegül pastanesine,konserde biletimizi çalan ne idüğü belirsiz bireye (suyumu bile çaldılar lan),özellikle (!) kadıköy sahaf kafeye(anladın sen),türk telekom’a te$ekkuru borç bilirim..

(bkz: sevdiceğin ba$lığında edebiyat yapmak)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol