muhsin yazıcıoğlu

fergadan
bir insanın ölümünde bile hala ideolojik olarak olaya yaklaşanların yaftalamalarıyla daha da büyüyen büyük başkan. kendisini hayat da hiç görmedim, hiç bir mitingini tv veya gzeteden takip etmedim. hiç bir zaman partisine oy vermedim. savunduğu ülkücülük fikrine hiç bir zaman destek vermedim. ama bu onu tanımadığım hayatı ve şahsiyetini takip etmediğim anlamına gelmez. o yıllar karanlık herkes kendi ideolojisine göre bir yerlere çekmekte hadiseleri. deniz gezmiş ve arkadaşları da çok kan dökmüş ama kahraman olmuş. neden, sırf ideolojik olarak bana yakın diye.

ha, buna rağmen denilenler doğru da olabilir çok kan dökmüş adam kesmiş ortalığın ağzına tükürmüş de olabilir. fakat burada kimse kimsenin ahirette ne gibi karşılıkla başbaşa kalacağını bilemez. kafasına göre ceza kesemez.

bana göre bir siyasi parti başkanlığına mani teşkil edecek bir şey olsaydı zaten türk yargısı buna müsaade etmezdi. 7 yıl yatıyor ama siyasi hayatına mani olacak ceza almıyor. allah kazada vefat eden 6 şahsa da rahmet eylesin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol