mitili

mitili
23 ocak 2007 gecesi saat 2’de kaydolmuşum sözlüğe. kaydolmuşum demiyeyim çünkü dün gibi hatırlıyorum kaydolduğum zamanı. uzun süre ekşi sözlük okuyup yazar alımlarında -kendi isteğimle- direkten dönüp, alımlar kapandığında pişman olmuştum. işte o ara keşfettim bilgi sözlük’ü. hatta ekşi’den başka sözlüklerin de olduğunu o zaman keşfettim. ama ilk önce bilgi sözlük’ü görmüştüm.

biraz okuduktan sonra yazmaya karar verdim. "acaba yazabilir miyim, yazar olabilir miyim, yazar olsam yazdıklarım beğenilir mi" gibi endişelerim vardı kaydolurken. daha önce hiç yazmamıştım bir yerde. bi tek hocaların notlarını yazmışlığım vardı buraya gelmeden önce.

yazar olduğumu öğrenince sevinçten havalara uçtum. kimseyi tanımadan etmeden bir süre kendi çapımda saçmasapan, abkz’larla dolu bir sürü entry yazdım. daha sonra yavaş yavaş insanlarla tanışmaya başladım. geyikler, zirveler, kavgalar, barışmalar, gitmeler, gelmeler, orospu çocuklukları, iyilikler derken hiç pişman olmadığım 2 sene geçirdim sözlükte. her türlü ayrıntısını, piçliğini öğrendim sözlüğün.

önce independence’a hem böyle bir yeri açtığı için, hem de güzel sohbetleri için, sonra diğer zor geldiği için isimlerini saymadığım ama kendini bilen ve bugün çoğu burada olmayan onlarca kişiye fikir ve duygu paylaşımları için sonsuz teşekkür ederim.

her güzel şeyin sonu vardır bilindiği üzre. sizin veda entrysi sandığınız bu entryinin de bir sonu olduğu gibi.

ne vedası olm? 11 bininci entrym şerefine yazdım bunu. ulan hemen de... hey allam ya.

daha yapacak çok şey var sözlükte. nice 11 bin entrylere inş.

pls tşk bye!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol