melih gökçek

independence
recep tayyipo erdogan’dan sonra akp’nin en bo$ insani, hatta kafa kafaya gidiyorlar bile diyebilirim. dun almi$ eline bir kac tane balon, basin toplantisi duzenlemi$.

"sayin kilicdaroglu’na $unu sordum, cevap verebildi mi arkada$lar*(basin mensuplarina soruyor). ses cikmiyor, demek ki siz de farkettiniz, cevap veremedi. balonu patladi mi bu durumda? patladi.(almi$ eline igneyi balonlardan birini patlatiyor.)"

bu $ekilde 7 tane falan balon patlatti. ya arkada$, ben de izledim o canli yayini, sen neyin hesabini yapiyorsun ki? adamin sordugu tek soruya cevap veremedin, kalktin laflari hep gurultuye getirdin, bagira cagira konulari saptirmaya cali$tin. bir insan nasil bu kadar umarsizcasina yalan soyleyebilir ki allaha$kina. hic mi allah’tan korkun yok senin ya.

bir yandan da ugur dundar’a laf atiyor, ugur dundar’in tarafsizlik karizmasi cizilmi$tir diyor. gene soyluyorum, ben de izledim ayni programi, adamlar sana peygamber sabri gosterdi sen hala neyin pe$indesin.

yalniz bir de aci gercek var ki bu seneki yerel secimlerde melih gokcek yine farkli bir galibiyetle ankara buyuk$ehir belediye ba$kanligini kazanacaktir, soylemedi demeyin. bizim toplumumuz bagira cagira kendisini hakli cikartmaya cali$an haksiz insanlari sever, onlari payelendirmeye bayilir. bu sene de durum degi$meyecektir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol