melek kara

independence
gece 03:44.tam da yatmaya hazirlanmi$ken bu ba$lik carpti gozume ve nedendir bilinmez altina bir $eyler karalama ihtiyaci duydum.

melek kara.gaziantep’ten lerzan mutlu isimli biyolojik hatanin da konuk oldugu televizyon makinasi’na telefonla baglanmi$ icimizden biri.

oylesine icimizden ki "ayyy ben sizi cok seviyorum.", "ayy siz turkiye’nin starisiniz" turu yalakaliklar yapmaksizin, hemen hepimizin icerisinde az da olsa bulunan durust soylemleri telefondan ilgili $ahsin yuzune yuzune soyleyebilecek kadar.

oylesine icimizden ki, aslinda icimiz haricinde her yerimizin ciglik cigliga bir yalakalikla igrendigimiz insanlarin yuzlerine "tum turkiye sizi severek izliyor & dinliyor" cumlelerini sarfetmek yerine, ta en derinimizdeki esas duygularimizi cumlelere aktarip ilgili ki$inin yuzune tokat gibi patlatabilmi$.

melek kara isimli ki$i, kelimenin tam anlami ile milyonlarca insanin gozu onunde "lerzan mutlu" isimli muzik zevkimizi yok ederek toplumumuzu icten cokertmek adina aramiza salindigini du$undugum, muhtemelen mutasyon sonucu olu$mu$ yaratigin agzinin tam ortasina sicmayi enfes bir $ekilde ba$armi$ bir genc kizimizmi$.

melek kara isimli ki$i, toplumumuzun civisinin henuz tam olarak yerinden cikmadigini, cok nadir de olsa halen gereksiz insanlarin yuzlerine ne derece gereksiz olduklarini haykirabilecek insanlarin var oldugunu bize televizyon araciligi ile kanitlamayi ba$armi$ bir kizimizmi$.

melek kara isimli ki$i, soyisminin hakkini verecek kadar gozu kara bir genc kizimizmi$.

melek kara isimli ki$i, uzun zamandir ne anlama geldigini unuttugumuz bir kavrami halen icerisinde ta$iyabilen ve gerektiginde de bunu en guzel $ekilde di$a vurabilen bir genc kizimizmi$.

melek kara isimli ki$i, durust bir genc kizimizmi$.



bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol