melankomik

376
çok basit bir entry ve mizah anlayışına sahip sempatik yazarcık. basitten kastım boktan bir mizah anlayışı değildir, bir zamandan sonra sıkan bir anlayıştır. evvela makatınıza tıpa takıp, mevzuyu muhtelif yerlerden idrak etmeniz önemle rica olunur.

efendim bahsi geçen anlayış, gelişir ya da değişir mi ? adamına göre değişir, bu herif kendini geliştirme işini başarı ile yapabilecek biri olduğu için bu kelamları ediyorum.

gelelim basitlikten kastım olan anlayışa.

mesela bir kelime yahut bir konu ile ilgili, kelime oyunları yaparak tonlarca entry türetmenin bir zamandan sonra muhattaplarını fena şekilde sıktığı aşikardır.tabi bu katagoriye konu başlıklar da dahildir.(bkz: başlıkları alt alta okumak)
lakin çevresindeki insan evlatlarının, yaptığı ya da yazdığı her boka alkış tutması, onu aynı çizgide gitmeye itmiştir ki bu da kalite probleminin sorumluluğunu yarı yarıya indirir demektir.iki tarafın da suçu vardır yani.ama gün gelir de kendine doğru eleştiriler yönelten ve her bokuna alkış tutmayan insanların olduğu bir ortama girdiğinde, göt gibi ortada kalma ihtimali maalesef yüksektir.şahsen böyle bir şeyin olmasını bu davarcan için istemem zira iş görür raporunu bir zamandan sonra hakedebilecek biridir.

bunun yanı sıra arada iyi çıkışları da olmuştur ve umut ediyorum ki bu çıkışları daha sık yapmasıdır. buna mukabil kalite düzeyi tavan yapsın.
(bkz: bunu yazan tosun)




not: sözlükte melankomik tarzı yazan bir ton yazar olmasına rağmen bu eleştiriyi sadece ona yapmamda elbet bir neden vardır ki yazı boyunca bunu belirttim..canı çeken üstüne alınsın.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol