mehmet pişkin

profesyonelogrenci
bir zamanların yoğun internet kullanan kesiminin gündemine düşmüş kişi. burada diğer yazar arkadaşların söylediği gibi herkes önce viral sanmış sonra gerçeği anlamıştır. herkes o bomba vasiyetin gidişatını takip etmiş, gömülünce ayrı bir olay olmuş yine birkaç gün gündemde kalmıştır.
"beni bilime verin çocuklara kadavra olayım, en kötü denize atın balığa yem olayım ama bir şekilde dunyaya bir faydam olsun" diyen adamın dünyaya faydası ne oldu biliyor musunuz?
"ben çok iyi niyetliyim o yüzden başıma bunlar geliyor ölmek istiyorum" diyen tikiler oldu.
aslında istediği küçücük birşeyken daha büyük bir şey gördük. birisi iyi niyetiyle pes edince eline kendi çapında bir isteği bile geçemiyor. kabalığı kabalıkla yenebiliyorsun. saf samimiyetle edilmiş sözleri bu insanlar duymuyor.
ne zaman bu çocuğun konusu açılsa bu dünya için güzel bir şey yapmadan ölemem diyorum. insanlıkla savaşında yenilmiş biri için durup burada savaşmaya değer diyorum. daha bir sarılıyorum işime. beni daha az kırmaları için yeni yeni yollar türetiyorum. zira pes etmiş biri olunca savaştığın şey sadece insanların alay konusu oluyor.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol