mehmet ali erbil

376
ilginç bünye zararlı yaşam formu. yaptığı programlar ise beyin açısından çok zararlıdır. haa komik midir ? zaman zaman komik olabiliyor ki aptalca hareketleden dolayı. tıpkı ajdar anık gibi.çarkıfelek adlı programda mikrofonun kapalı olduğunu zannedip yarışmacıya küfür ettiği için program askıya alındı ve kapandı. sonra rahat durmadı başka bir programa başladı ya şundadır ya bunda diye. o yarışmada ise programına komik olsun diye sürekli dahil ettiği mahallenin delilerinden birinin pipisini göstermek suretiyle donunu indirmektir. göster amcalara pipini, ya da dur sen yorulma ben gösteririm, hesabı.

sonunda kurtulduk diye sevinirken yeni bir program ile karşımıza çıktı maalesef.ona o yayın imkanını verenleri tren rayına bağlayıp tren gelene kadar suya sabuna dokunmadan cima etmek gerekir.
bu son programda ise eski çizgisini bozmadan seviyesizce tavırlarla devam etmektedir.bu defa ise götünü açıp izleyenlere doğru osurmasını bekliyorum ben şahsen. tabi memo nun başka planıda olabilir, üretken adam sonuçta.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol