maynard james keenan

isimsizkahraman
delirmemesi,delirtilmemesi gereken garip şahsiyettir.
o söz yazmaz,vokal değildir,illüzyondur vesaire.evet,ünlü birinin ilahlaştırılmasıdır kardeşim.aynen öyledir.neyse..

asıl adı herbert james keenan’dır.17 nisan 1964 doğumludur.ohio’dur kendisinin memleketi.bu tuhaf zat amerikan askeri akademisi’nde falan okumuştur bir süre.e tabi gördü kendindeki ışığı.bıraktı askerliktir kıldır yündür.verdi kendini sanata anasını satayım.o grup senin o grup benim takılırken tool falan oluştu bir şekilde.doğru yolu buldu tabii.

bu herif tool’la beraber ortalığın .mına koymaya devam ederken işte volcano records’tur kıldır yündür bir ton mahkeme çıktı ortaya.ara verdiler,sonra bu maynard insanı gitti 96’da tanıştığı billy howerdel insanüstüsüyle a perfect circle’ı kurdu 1999’da.neyse işte albüm falan çıkardı bunlar.

maynard her yönüyle geçirmeye,geçirtmeye devam ediyordu.söz olsun,yorum olsun falan.şimdi de bu herif tool,a perfect circle ve puscifer gruplarının solistliğini yapmakta.

özel hayatına gelirsek:
kendisinin brena isimli bir eşi vardı zamanında.ayrıldılar falan.hatta a perfect circle’ın brena diye bir şarkısı bile vardır.hey yavrum hey.koyar geçirir.

bu insan lsd(lysergic asit yanılmıyorsam) bağımlısıydı zamanında.çok çekti dalgadan.lost keys ve rosetta stoned gibi şarkılar yazdı hatta bununla ilgili.en önemlilerini ve en lsdlerini söyledim ben.düşünün artık.

annesi var tabii bu insanın.judith marie keenan’dır rahmetli.aslında insanı en çok etkileyen parçaların oluşumunda önemli bir role sahip bir insandır bu güzide hanımefendi.wings for marie,10000 days,judith gibi mortal şarkıları yazmasına sebep olmuştur maynardın.judith marie,10000 gün felçli kalmış ve sonunda hayatını kaybetmiştir.maynard gibi bir insan için gerisini siz düşünün,ya da düşünmeyin,o sizin yerinize düşünür.

filozof olarak görülür çoğu insan tarafından,fikirleriyle,yazdıklarıyla,yaşam biçimiyle.tori amos için de öyle,benim için de öyledir.ilahlaştırdım ya hani.öyle işte..

lachrymology’nin en önemli destekleyicilerindendir.götüne giren bu kadar şey sonunda öyle olması da normaldir zaten.hı?

ne bileyim ya,buraya yazmak ne derece faydalı olur bilemem işte.biraz fikir olsun falan.dinlemek,görmek,okumak lazım bu adamla ilgili her şeyi.he bir de izlemek lazım,sleeping dogs lie,bikini bandits falan..

yan proje insanı değildir kesinlikle.öyle diyene de bir çift lafım vardır: maynard’ın o malum sözü; "...a perfect circle yan projem, tool da.benim asıl projem hayatımdır..."

çok uzun be.böyle olmayan bir adam aslında bu.

ne ciddi,ne komik,ne de ironik.olmadı zaten,yazamadım,öyle..boşverin ya.yakmak lazım bir sigara.

maynard bunları okusa kesin gülerdi.

ha bir de edit:
bu adam türk değil. götünüzden element uydurmayın. efendi kitabında yazanlar da yalan. hadi bakalım.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol