mantaradam

independence
ilginc bir insanmi$.

az once yazdigi entry sonucunda anladik ki du$uncelerinin arkasinda durabilme potansiyeli sadece bir kac gunle sinirliymi$.

"terorist oluyorsa asker de olecek, i$in kurali bu" demek "insanlar olmesin, bari$ olsun, her yer cicek dolsun" demek degildir, bildigin askerle teroristi bir tutmaktir. eger boyle bir du$unceye sahipsen ve bunu beyan edebiliyorsan amenna, cesaretini alki$larim. ha ama yok daha sonradan "sozde" senin olan du$uncelerinin ardinda duramayip hepsini tek kalemde siliyorsan o zaman benim "troll" tanimim hedegini bulmu$, kimligin de$ifre olmu$ demektir. zira du$uncesinin ardinda duramayan insan nazarimda troll’den de beterdir.

yazdigi her entry sonrasinda uyari aldigindan bahsetmi$ kendisi. ke$ke aldigi uyarilarin fikirleri ile alakali mi yoksa sozluk kurallari anlaminda kimi $eyleri hatali yaptigi icin mi oldugunu da aciklasaymi$. okuyan zannedebilir ki "bizim du$undugumuz gibi du$unmuyorsun, bu du$unceleri yazma sozluge" falan dedik. sozluk kurallarina uyan ki$ileri uyarmak icin ayri bir ego geli$tirmedik bunyemizde, "siyah" ba$ligina "kedim de dun ne guzel mama yedi var ya peh peh peh" minvalinde entry yazan herkesi kibar bir dille uyardigimiz gibi uyardik kendisini de ama yaranamami$iz demek ki.

neyse, kisa sureli ziyaretinde renk getirmi$ti sozluge, yolu acik olsun.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol