lost

artemisia
yeni başlayanlar için ada sakinlerini (ki adaysa orası) gelin biraz tanıyalım:

kate: adanın çilli güzeli kate biraz fallik ruhludur, malum ilk 2 sezon boyunca bir jack’e bir sawyer’a yüz vermiştir. 3. sezonda en sonunda sawyer’a tamamen verip bir seçim yapmıştır ama bu onun bir kelebek misali jack’ten sawyer’a günlerce uçuştuğu gerçeğini değiştirmez. ama fallik de olsa yardım sever, güçlü, duygusal, biraz da acıların kızıdır. minik cüssesine aldanmayın zira oldukça surviver bir hali vardır, ve kendisini ya da sevdiği insanları üzen kişileri havaya uçuracak kadar da katil ruhludur.

jack(doc): çok bilmiş jack adanın kazazedelerinin yakışıklı, önder ruhlu, cerrah lideridir. tüm grup ona güvenmekte ve dediklerini yerine getirmektedir. karakterinde sıfır pürüzle ilk 3 sezonu benim nedzimde devirdi, genç kızların rüyasıdır, kendini aldatan eski karısını unutamadığı için çilli güzel kate’i ya da vahşi güzel ana lucia’yı sayısız kere ormanlık alanda sıkıştırma şansını elinden kaçırmıştır. adam iyi bir adamdır ve elinde değildir, allahın adasında bile tam bir centilmen, iyilik severdir. kanımca adadaki mesleği yanlıştır zira doktorlar inek ve de asosyal kişilerdir, başarılı bir cerraha göre fazlaca kalifiyedir.

john locke: adada en sevdiğim karakterlerden biri, mantıklı ve de güvenilirdir, en azından 2.5 sezon boyunca öyleydi, tam bir ada insanıdır, fare yer, avlanır, her şeyden anlar. kendisini kaderin yönetmesine fazlaca izin verir, biraz kaderci bir abimizdir ama bu onun suçu değildir, ne zaman ki mantıklı bir karar alsa mutlaka çuvallamaktadır, suçlanmamalıdır. zavallıcık, babası olacak ibneden çok çekmiş, huzuru adada kaderinin peşinden koşarak aramaktadır. tekerlekli sandalyeye tekrar düşmekten ödü kopmaktadır.

to be continued...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol