kuzucuk

independence
normalde benim koydugum kurallara gore bilgi sozluk dahilinde ki$ilere hakaret etmek kesinlikle yasaktir.ilk defa kendi koydugum kurali kendim bozuyorum.aslinda tam olarak da bozuyorum denilemez.sonucta o kural insanlar icin gecerlidir.kuzucuk nicknamesini secen orospu cocuklari icin gecerli degil.o yuzden kurali sadece bir nebze esnetiyorum $eklinde de du$unebiliriz..

bahsi gecen igrenc yaratik o kadar $erefsiz bir yaratikmi$ ki yuzlerce insanin bir sene boyunca sarfettigi emekleri bir dakika icerisinde silmeye kalkacak kadar kopek soyuymu$, a$aglikmi$, kahpe doluymu$!

bahsi gecen cakal karakterli $erefsiz o kadar da odlekmi$ ki bir ismini bile soylemekten korkmu$tur.bilirsiniz cakallar da ancak kendisinden gucsuz varliklarin agizlarindaki lokmalari alirlar ama bir ba$kasindan hafif bir hirlama duyarlarsa kuyruklarini arka bacaklarinin arasina siki$tirarak gozden kaybolurlar.

bahsi gecen yaratik o kadar namussuz, o kadar kahpe soyundan gelme ve o kadar karaktersizmi$ ki bir mail adresi dahi belirtemeyip yaptigi her $eyi proxy nolarinin arkasina saklanarak yapmi$tir.

ek$i sozluk`te gecenlerde bir saldiriya ugradi ama bu saldiriyi gercekle$tiren ki$iler msn adreslerine kadar her $eyi biraktilar bot olarak.bizim kuzucuk isimli kahpe dolunde nerde oyle cesaret sorarim size, nerde?

teklifim halen gecerli.azicik yuregi olan, azicik onuru haysiyeti $erefi olan bu laflarin altinda kalacagina her $eyi goze alip kimligini de$ifre eder..eger minicik bir cesaret ornegi gosterebilecek kadar yuregi varsa mailime bir mail atsin yeter!

ah ozur dilerim.bu yaratik ile $eref, haysiyet ve onur kelimelerini ayni cumle icerisinde kullanmi$im.mazur gorun!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol