kurtlar vadisi ırak

spooky
turk tv tarihinde en cok konusulan, en cok reklam geliri getiren, hakkinda en cok haber yapilan dizilerin basinda gelen kurtlar vadisi, beyazperdeye tasiniyor.

yeni yayin doneminde show tv’den kanal d’ye gecen dizi, 6 ekim’den itibaren 29 aralik 2005’e kadar yeni kanalinda gosterilecek. ilk bolumleri suriye’de cekilecek olan dizi, yil sonunda finali yaptiktan sonra, ocak 2006’da kurtlar vadisi, bu kez sinema salonlarinda izleyicisiyle bulusacak.

10 milyon dolarlik dev butceyle cekilmesi planlanan filmin cekimleri gaziantep yakinlarinda kurulan dev platoda gerceklesecek. dizinin ilerleyen bolumlerinde yer almasi beklenen al pacino ya da robert de niro’nun sinema filminde oynamasi beklenmiyor.

ocak ayinda, "kurtlar vadisi - irak" adiyla vizyona girmesi beklenen filmde polat, memati, abdulhey ve gullu karakterlerinin yer alacagi ancak diger kadronun, dizinin akisina gore belirlenecegi belirtiliyor. sinema filmi icin adi gecen en iddiali aday ise para konusunda anlasildigi soylenen oscar odullu sean penn.

kaynak:http://www.film.gen.tr
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol