kürt açılımı

independence
hukumetin tsk’yi devreden cikartip, milletin silahli kuvvetlere olan guvenini ve saygisini en aza indirgeyip, her $eyin hukumet kanadinda halledilmesini on goren acilim.

acildiniz sacildiniz ne oldu?

dur ben diyeyim sana daha $imdiden ne oldugunu.

kendisine bari$ anneleri ismi takan 50/60 ayri kadin ulkenin ce$itli illerinden yola cikarak ankara’da toplandi ve genelkurmay’in 100 metre yakininda "sayin ocalan’i gormezden gelmeyin" $eklinde pankart acti.

daha ilk iki gunde neler oldu, dur ben devam edeyim.

dtp e$ ba$kani ki$isi yine bir dogu ilinde halka hitap ederken "biz sayin ocalan’in dtp uzerinden tasviye edilmesine izin vermeyiz" dedi.

sayin ocalan.

daha dune kadar milletvekilleri dahil olmak uzere, terorist ba$ina sayin diyenler yargilanmiyor muydu bu ulkede? $imdi ne degi$ti de $erefsizin onde gideni bir anda sayin oluverdi de kimse buna ses cikartmaz oldu sorarim size.

dtp’yi muattap almak ba$ka, teroru muattap almak bamba$ka. hukumetin kurt acilimi $u anda gozuktugu kadari ile teroru direk muattap almak ve neredeyse terore kol kanat germekten ibarettir.

bu hukumet bu tavrina devam eder, ordu sabreder sabreder sonra bir yerde "dur!" der. i$te o gun hepimizin sike sike duracagi gun olur. sonra bekle ki demokrasi gelsin, sonra bekle ki sokaga cikma yasaklari bitsin.

akilli ol a ke pe, aklini ba$kalari yerine getirmeye kalkmasin. kalkinca neler oldugunu neler ya$andigini ben ya$takiler gozlerinin onunde oldurulen gencecik insanlari gorerek ya$adilar, hepsi hafizamizda.

yapma.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol