kendinesözlük org

muque
bir kere bile sözlük sloganı olarak kullanmadıkları,resmiyete geçirmedikleri,hatta ve hatta sözlük içerisinde alelade bir söylentiden ileri gitmeyi ba$aramamı$ "herkesin sözlüğü kendine" sloganını makina programındaki pankartımızda görünce belli ki pek bir tahrik olan arkada$ların üyesi bulunduğu sözlükür.

bir dönem destek verme gafletinde bulunduğum bu sözlükteki arkada$lara yaptıkları bu egomastürbasyonunda ba$arılar diliyor, az sonra a$ağıda okuyacağınız nadide cümlelerinden ötürü de yanaklarını mıncırmak suretiyle tebrik ediyorum.

ilgili site:http://kendinesozluk.org
ilgili ba$lık:herkesin sözlüğü kendine

ilgili ve seviyesizce yazılmı$ entryler;

malum sozluk tarafından haysiyetsizce kullanılan slogandır. bu düpedüz hırsızlıktır. bu olayda emeği geçenlerin suratlarına buradan tükürmek istiyorum. hatta hatta tükürüyorum. *

(#31552) stoplazma|24/7/2007 11:35 ~ |

araklanmış "kendine sözlük" sloganıdır.

araklayan insanların bunu bilinçli şekilde yaptıkları unutulmamalıdır, surata tükürmek "yarabbi şükür" nidalarıyla karşılık bulacağından verim alamayacağımız bir yerme biçimidir. şahsım adına tükürüğümü ağzımda tutarak sindirimde kullanmayı tercih ediyorum. ama bu tepki göstermeyeceğim anlamına gelmiyor, sindirim bitimi ile birlikte surata sıçmanın daha etkili olabileceği kanısındayım. yok yok, kanısında da değilim direk sıçarım böyle insanların suratına. hatta sıçıyorum!*

rulo haline getirilebilecek bir pankart hazırlanması da farklı şekillerde tepki göstermeyi aklıma getirmekle beraber, madem araklamaktan kendinizi alamıyorsunuz, benden size yeni slogan "hepimiz şahin k çocuğuyuz"

not: bahsi geçen sözlük içinde bu entariyi yalnızca bu sloganı araklayanlara, ve çalıntı olduğunu bile bile kullananlara ithaf ediyorum. zaten şahin k da tek başına ancak slogan araklayanları tatmin edebileceltir, o da insan en nihayetinde.

(#31553) belgariath|24/7/2007 11:57 ~ |



(bkz: hastanızım)

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol