kendinesözlük org

independence
hic adetim olmamasina ragmen bu sozluk(!) ile alakali kimi $eyler yazmak istiyorum artik.

oncelikle bu sozlugun kodlari ile olu$turulmu$ yuzlerce batmaya mahkum sozluk sitesi var internet uzerinde.ceasear nickli birisi sozluk kodu yaziyor, internete yukluyor, forumlarda "aha bu linkten download ederek kendi sozlugunuzu acabilirsiniz" diyor ve pek cok insan o kodlari indirip bir linux host kiralayarak ya da firmalarin sponsorlugu araciligi ile kendilerine 10 dakikada birer sozluk(!) aciveriyorlar.

buraya kadar tamam.bizce hicbir sorun yok.

asil sorun bu sozlugun sahibi olan ki$inin bilgi sozluk icerisinde gammazliga kadar tarafimdan atanip, tek kelime etmeden cekip gitmesi ve arkamizdan demedigini birakmamasi.ben buna "alcaklik"tan ote bir isim takamadim uzun sure du$unmu$ olmama ragmen.

lion kendine sozlugun ilk gunlerinde yanibilgi sozluk yazarlarinin destek amacli ilgi gosterdigi ilk gunlerde 10 sayfa 20 sayfa ba$ligi gorunce kendinden gecti.bu kendinden geci$ bunyesinde bad sector verdirmi$ olmali ki kendi sozlugunde kimi duyurular yapti.o duyurulardan bana iletilmi$ olanlardan bir tanesinin ozeti $u $ekilde.

"yepyeni bir sozluk olmamiza ragmen inanilmaz bir atak yaptik ve her gun 10 / 20 sayfa ba$lik acilmaya ba$landi.oyle bir durumdayiz ki ba$ka sozlukler de yonetimlerini bizim yonetim $eklimizi baz alarak degi$tirmeye ba$ladilar.hatta oyle bir durumdayiz ki ba$ka sozluklerin(ismini vermek istemiyorum) "sozlugumuzu tanitalim yoksa sictik" turu $eyler soylemelerine sebep olduk."

ve yine lion efendiden bana ula$an bir cumle de aynen $u $ekildeydi.

"jedinize soyleyin sozluk i$te boyle yonetilir."

unuttugu cok onemli iki nokta vardi.

1-o ba$liklari acanlarin hepsi bilgi sozluk yazarlariydi.icimizden birisi yine bir sozluk acmaya kalksin yazarlarimiz o sozluge de ellerinden gelen destegi vereceklerdir.

2-taze boka sinek tez konar.(atasozu.)

ha bir de $oyle bir durum vardi.

kendine sozluk icerisindeki ba$lik sayfalarinda ba$lik sayisi 28 di.kisacasi ba$kalarini kandirayim derken kendileri de bu duruma kanmi$ ve 10/20 sayfa ba$ligi gorunce halay cekmeye ba$lami$lardi.yazik.

bu sozlugu bir sure izledim ve ismini de "mesai saatleri dahilinde cali$an sozluk" koydum kendi kafamda.zira sabah 09 00 gibi aciliyor 24 00 gibi kapaniyordu.

ve en son olarak az once nedir bu genclerin durumlari diye bakacak oldum da $u sonucla kar$ila$tim.

bugunku ba$lik sayisi.
8

allah islah etsin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol