karaman'da cinsel istismar davası

bigcoder
davalarin uzun yillar surmesinden sikayet ederiz fakat, 1 çocuk'un sikayeti ile baslayip her gelen cocugu 5-6 saat uzman sosyolog ve avukat huzurunda alinan ifadeleri ile genisletilerek 10 cocuga kadar cikarildigi ki 45 cocuk iddiasi mesnetsizdir. tum delillerin toplandigi, magdurlarin sikayetlerinin dinlendigi, sanigin savunmasinin alindigi bir yargilama sonunda hicbir indirim yapilmadan 508 yil ceza yemis bir sanik varken, yangindan ne kaciriyorsunuz diyenler sadece cahil konusmasi yapiyorlar, ucu ust duzey yetkililere diyenler ne yani silsile yolu ile mi o cocuklara tecavuz edildi, elinizde bunu kanitlayacak bir delil mi var. ha diyorsaniz ki yetkililerin ihmali var o ayri bir sorusturmayi gerektirir.

insanlarin ic dunyasinda neler var tahmin etmek cok zor o sapik hoca cevresinde saygi duyulan sevilen biriydi, kimse boyle bir sapikligi nasil yapti inanamiyor.

agir ceza mahkemesi o sapik icin yasada ongorulen en agir cezalari verdi, ileride buyuk bir genel af kanunu cikmazsa geberene kadar hapiste kalacak.

edit:
magdurlarin vekilligini karaman baro baskani yapti (mhp lidir) bu dava tecavuz davasi, ökuz altinda buzagi aramamali, davayi aksama kadar takip ettim, magdurlarin hakki sonuna kadar savunuldu, her suctan hakettigi cezasi saniga verildi.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol