kanada

independence
zengin ulke.ac insan sayisi, i$siz insan sayisi yok denecek kadar az.ki$i ba$ina du$en agac sayisi almi$ ba$ini yurumu$.trafik yok, suc desen %0 a yakin.amerika’nin arka bahcesi, kanada pasaportu ile dunyanin her ulkesine sorgusuz sualsiz girebilmek mumkun.

ama gel dikiz ki zavalli for baliklarina yer bulamami$ topraklari uzerinde ki katliamlarina bir son veremiyor.ustelik $imdi bir adim daha ileri gidip fok baliklarinin katliamlarinin goruntulenmesine de yasak koymu$ kanada hukumeti.dunyadan ise ses seda yok.

allah korusun ama yok mu ya, bu katliam bizim ulkemizde yapilsaydi, birak fok baligi katliamini, resmi kurumlarca fare avi ba$latilsa fareler yokedilmeye cali$ilsaydi, dunyanin dilinde ne barbarligimiz kalirdi ne ba$ka bir $eyimiz.fare avladil diye soykirimci derlerdi bize be, amerikan senatosuna yasa tasarisi giderdi sirf bu sebeple.

yani neymi$?

zengin ol, guclu ol, di$ ulkelere muhtac olma, diledigini as kes oldur.hicbir $eye ve hickimseye zarari olmayan hayvanlari bile katlet.kimse gikini cikartmaz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol