kamera görsün diye ağlamak

independence
en basit televizyona cikma yontemidir. hazirlani$i da cok basit.

gereken malzemeler;

bir adet sabahlari yayinlanan kadin programlarindan herhangi bir tanesine seyirci olarak katilmak(zamaniniz varsa atlayin gidin studyonun kapisina, biraz cazgirlik yapin hemen alsinlar sizi iceriye).

bir adet konuk $arkici.(ismail yk olsa dahi farketmez. aglama kapasitenle dogru orantili bir $ey bu)

evde cali$ilmi$ bir tutam aglama icgudusu. (oyle bir hale gelmelisin ki, dunyanin en komik fikrasini anlatsalar uzuntuden oracikta aglayabilmelisin)

hazirlani$i;

kadin programina gidilir, konuk sanatcinin $arki soylemesi beklenilir, tam $arki esnasinda evde de cali$ilmi$ olan aglama icgudusu serbest birakilir ve sular seller gibi aglanilir. ba$ta yonetmen olmak uzere herkes bu durumu $arkidan etkilenerek duygusalla$tigin ve agladigin $eklinde yorumlayacaktir. gerci yonetmenler senin ne sebeple agladigini gayet iyi bilirler, zira sen giderken onlar coktan donmu$lerdir bu i$lerin ko$esinden bucagindan ama reyting oluyorsa kaynagindan sual olunmaz.

yonetmen kameramana direktifi verir, kameraman direk sana yonelir ve tarananammm. i$te ekrandasin. ha bu durum senin ne i$ine yarayacak dersen, en fazla kom$ular gorur seni "aaa bak kiz bak bizim hilmiye de orda, ay agliyo mu o ne?" derler, kom$ularla aranda 1 aylik bir muhabbet kaynagi cikar, bir diger yandan da seni kadrolu seyirci olarak alirlar, eline de uc be$ kuru$ para verirler. olani biteni budur, ba$ka da bir getirisi yok.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol