kadın

elma sekeriiii
kendisi ve diğer dişiler için süslenir.

erkekler, kendileri için sanarlar ama şiddetle yanılırlar. ya tamam bazen onlar için de olur elbet. ne bileyim bir yıldönümünde şahane bir sofra hazırlayıp ardından muhteşem seksi giyinip pür makyaj kapıya koşup sürpriz yapmak kadınlar arasında gelenekselleşmiş bir ritüeldir misal. ama konumuz bu değil.
biz süslenerek içimizdeki tanrıçayı sevindirir kendine güvenli olmasını sağlarız. bir özgüven tazelemesi de denilebilir aslında buna.
neden mi?
çok ortak bir duygudan bahsedeceğim:
dışarıya çıkan bir kadın, arkadaşları ya da hemcinsleri ondan daha güzel daha alımlı daha çekici ve çok daha ortama uyum sağlamış şekilde giyinmişlerse deyim yerindeyse kendini "ezik" hisseder. hemen eve dönesi gelir, üstünü değiştirip muhteşem bir makyaj ve saçla ışık hızıyla geri dönmek ister. ama genelde pek mümkün olmaz. morali bozulur falan. gününü/akşamını kendi kendine zehir eder. tabi durumu pek sklemeyenler de mevcuttur, olur öyle. neyse, olay erkeklerin onları nasıl gördüğü değil, onların diğer dişiler tarafından beğenilip kıskançlıkla baştan aşağı süzülmesidir. he bunun yanında erkekler de iltifat üstüne iltifat yağdırırlarsa, içlerindeki tanrıçalar kuştüylü yüksek topuklu terliklerini giyip marilyn monroe gibi süzülmeye başlayacaktır.

"allah’ım, çok güzelim!"

#1066739
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol