itirafçıların aslında söylemek istedikleri

elma sekeriiii
hassas-adam, erkek , 28 , istanbul

ruhumu asla...
saçlarımda l... jöle, c.... marka parfüm sıkmışım. gözümde r.... titanyum serisi güneş gözlüğü, üzerimde p... tişört, yandan e.... marka kemerim görünüyor. kolumda; arkadaşıma amerika’dan getirttiğim f.... saat, p... şekil pantolonum ve ayağımda r... marka ayakkabılarımla efil efil geziyorum. sonra birden cep telefonum çalıyor; eğilip sol çorabımdan n.... telefonumu çıkarıyorum. gardaşımla konuşup telefonun tekrar yerine (!) koyuyorum. evet anadolu çocuğuyum. hain emperyalizm, fark ettirmeden sinsice bedenimi ele geçirmiş olabilir ama ruhuma asla el süremeyecek. telefonlar yine çorabımın içinde olacak, hamburgerimin son lokmasını, kolamın son yudumuna denk getireceğim ve gördüğüm her kazayı, inşaat çalışmasını durup seyredeceğim...


mealleri:
birincisi: ben hassas adam, 1.90 boy 80 kilo ela göz atletik vicut ölcülerine sahibim.cok cool takilirim.moron olduguma bakmayin her $eyim avrupai,hatta ben beynimi bile ithal ettirdim o kadar yani.
tüm itiraf com ve de net alemine selam ederim.
ikincisi: garda$imla gonu$tuhtan sooora gider cip tilefonumu corabimin icine goyarim gimse de gari$amaz! hayin imperyalizm buna da gari$amaz yaa!hem in$aatta herifin biri dü$erse de öküz gibin durup izlerin! trafigi felc eder beni düdühleyenlere de güfürü sallarin.

(bkz: turklugu corabin icindeki telefon icerisinde çip olarak ta$imak)
(bkz: ben cep telefonumu cebimde ta$iyorum heyyo avrupali oldum)

ücüncüsü: ben gerizekaliyim lafa gerek yok.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol