istanbul bilgi üniversitesi

elma sekeriiii
bu seneki mayfest’i efsane olan üniversite.

ilk önce mfö çıkar ele güne kar$ı der, sonra ayben cıkar isyanını savurur atmosfere, en sonunda da 15 dakikalık gecikmeyle tarkan sahneye te$rif eder. ben ki tüm sanatcıların salak kaprislerle en azı 1 saat olmak üzere olan geç kalı$larını çok görmü$ümdür, tarkandan aynı $eyi göremedim. evet belki tam saatinde cıkmadı ama geç de kalmadı öyle saatlerce. tebrik etmek lazım kendisini buradan...
bir diger tebrik nedeni ise sahne performansı olmu$tur. muhte$em güzel $arkılarını ardı ardına sıralamı$ kı$ güne$i, bu gece, kuzu kuzu vesaire ile kasedinden çok canlı performansına bayılınası insan olmu$tur gönüllerde.

ancak ögrencileri çok çok $a$ırtmı$(bizleri sevmesinden mütevellit oldugunu sanıyorum) sahnesi bittikten sonra cart diye bir daha çıkmı$, 2 $arkı söylemi$ ardından el sallayarak tekrar sahne dı$ına çıkmı$tır.. sonrasında zurtt diyerekten bir daha sahneye atlamı$ "vay anam vaay halimee vay amaaan vaaay!" çıglıklarıyla sahneye yeniden ko$mu$tur.
$arkısını okuduktan sonra "yav defol in a$$aa anladık" homurtularıyla beraber vooooov! çıglıgıyla sonunda inebilmi$tir sahneden. arkadaki adamlar el kol hareketleriyle onu durdurmayı ba$armı$lar sanıyorum, evet.

ayrıca gece gece güne$ gözlügüyle sahneye çıkmak da nesi anlamı$ degilim, yakı$mı$ tamam ama zaten gözüne giren spotlar varken seyirci görülmüyor, iyicene kör etti kendini yavrucak.

olsun sevdik onu, iyi ki gelmi$.


not: festival alanına getirilen yapay tuvaletlerden bahsetmeden geçemeyecegim, b.k içinde yüzüyodu hepsi. mecbur muyuz karde$im elin pisligini görmeye biz?! manyak mısınız nesiniz, okulun tuvaletlerinin suyu mu cıktı bilmiyorum ama yapay tuvaletlerinizin b.ku çıkmı$!!!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol