islamiyet

independence
saglikli du$unebilen, gercegci insanlarin hic $uphe duymadan kabul etmelerinin imkansizligi, islamiyetin bizlere nasil anlatildigi ve gunumuzde ne $ekilde uygulandigi ile yakin alakalidir.

iran’da daha gectigimiz gunlerde recm cezasina carptirilan 40 ya$inda ve 2 cocuk annesi bir kadin var ve sucu zina. eger ki bir yaradan, bir kadini evli olmadigi bir erkekle cinsel ili$kiye girdigi icin ta$lanarak oldurulmesini emretmi$se, ben o yaradani da yolladigi tum kitaplari da ve hepten reddederim. oncelikle yaradanin yarattiklari arasinda ayrim yapmasi cok mumkun degil. erkek diledigi ile yatabilecek ama kadin evli olmadigi bir erkekle yatarsa oldurulecek, ustelik ta$lanarak oldurulecek. oyle bir tanrinin du$unce sisteminin ajdar anik’ten ne farki vardir sorarim size?

i$te bu ve benzeri gerizekalica uygulamalar islamiyetin zaruretleri olarak anlatildigi icin ve islam bizlere gecmi$ten gunumuze bu $ekilde yansitildigi icin hic $uphe duymadan kabul etmek gercekten imkansiz.

ote yandan islamiyet icerigi tam olarak uygulanabilen ve / veya anlatilabilen bir din olsaydi bugun ne irticadan korkmamiza gerek kalirdi ne yobazliktan ne de islamin bizzatihi kendisinden.

muslumanim ama islamdan korkuyorum, bu da boyle bir gercektir i$te.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol