islamiyet

independence
bu topraklarda o kadar suistimal ediliyor ve o kadar hor kullaniliyor ki bu inanc, yakin zamanda insanlar tarafindan di$lanacak endi$esini ya$iyorum.

siyasette islamiyet kullaniliyor, dolandiricilikta islamiyet kullaniliyor, hatta hatta cinayetlerin bile sebebi kimi zaman islamiyet olarak gosteriliyor. insanlarin dini duygularinin bu kadar suistimal edildigi bir ba$ka ulke muhtemelen yoktur.

cumlelerine allah’in adi ile baslayip bitiminde de allah’in adi ile bitiren insanlar bir bakiyorsunuz ki hirsizin dolandiricinin aga babasi cikmi$. meclis kursusunde dinden imandan ahlaktan bahseden ki$iler, bildigin kacakci cikabiliyor kimi zaman.

birileri din adina islam adina insanliga yardim adina para topluyor bir diger birilerinden, sonra ogreniyorsun ki o paralar bilmem ne adalarinda parayi toplayanlara tatil beldeleri olarak, yazlik araziler olarak geri donmu$.

bu topraklarda cok rastlanmasa da dunyanin pek cok yerinde islam adina toplu katliamlar i$lenebiliyor, gencecik kiz cocuklari topraga gomulup recm edilebiliyorlar.

nerde kaldi sizin allah korkunuz? nerde kaldi sizin peygambere olan hurmetiniz kuran’a kar$i olan inanciniz? kutsal kitaplarin hangisinde yazar cocuguna yiyecek ekmek alamayan insanlarin paralarini alip kendi zevkin icin kullanmak? hangi kitabin neresinde var din adina katliam yapman? hangi satirda okudun islami refere ederek siyaset yaptigin ulkede vatanda$larin paralarini dolandirma hakkini?

yeni bir hacli seferi olustursalar, tum muslumanlari katletseler, bir kac yuzyil sonra tarih kitaplari "cunku bu dunyanin varligi icin gerekliydi" seklinde not dusecek. dinimizden inanclarimizdan edeceksiniz bizi ki pek cok kisi insan cani almanin cok buyuk gunah olmasi sebebi ile sabrederek bekliyor. o bekleyenler o dinden vazgecerlerse sizi artik kimse kurtaramaz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol