industry giant 2

independence
sanirim eski bir oyun, hatta 15 senelik falan ama son zamanlarda oynadigim en guzel endustri, ticaret, nakliyat ve strateji oyunu. campaing'de easy de bile sicmisligim var. hatta rahat siciyorum, hic zorlanmadan.

bu tur oyunlari sevenlere kesinlikle oneririm. steam uzerinden 18 liraya falan da alabiliyorsunuz ayrica.

not: oyunun hicbir yerde aciklamasini bulamadim, bu yuzden biraz aklinizi kullanarak cozmeniz lazim ama bir iki ipucu vereyim.

garaj ve depo yanyana olmak zorunda. bir garaj ve depo imalat yerlerine cok yakin olmali, bir garaj ve depo ise magazaya cok yakin olmali ki nakliyatta bir sorun yasamayin. yollari iyi ayarlayin, 40/50 nakliyat araciniz o yollarda trafige takilmadan ilerlemeli. tren de var ama hemen abanmayin trenlere, buyuk hata yaparsiniz. once normal kamyonetlerle takilin, onlar trene nazaran cok daha hizli.

eger depo dolmuyorsa, herhangi bir mamulun satisi gerceklesmiyorsa imalat bolumunun yola baglantili oldugundan emin olun. her bina muhakkak yollarla baglantili olmali, buna azami onem gosterin. dukkani kurarken sehirlerin en kalabalik yerlerine kurmaya ozen gosterin. zaten dukkani kurarken uzerinde oralarda ne kadar mal satilabilecegi yazar, bunlari dikkate alin. tarlalari falan kurarken de sayilara bakarak en verim alinacak yerleri secin. süt yumurta gibi urunler her mevsim satiliyor, o konuda rahat olun ancak diger urunler icin mevsimleri gozetin.

easy moduna aldanip "hiaaminaaa yerim ben bu oyunu" demeyin, yenmiyor.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol