independence

mad
independence doğum gününü kelimelerle anlatılmayacak olan malikanesinde (playboy mansion hesabı) kutlamaya karar vermişti.kendisi de bu malikanede daha önce binlerce parti vermişti.ama bu sefer ki kimsenin hayal edemeyeceği bir parti olmasını istiyordu ve hazırlıklara sözlük erkeklerine bu partiyi duyurarak başlatmıştı.

partiye sadece erkeklerin katılacağını duyan bilgiçler bu durumdan pek hoşlanmadı.çoğu kişi 2ben gelmem abi ne işim var erkeklerin arasında ibne miyim’ diyerek partiye gelmiyeceğinin sinyallerini veriyordu ama bu parti çok farklı ve canlı olucaktı.

independence hemen konsolosluklarla irtibata geçerek birçok ülkeden dişi getirmeyi planlıyordu.fransa,italya,ispanya,rusya,isveç,ingiltere,amerika,brezilya,japonya ve daha birçok ülkeden hatunu bu partiye getirmek için harekete geçmişti.independence düşüncesi gayet açıktı;

-ne kadar farklı kız,o kadar farklı tad.(oh$)

bunları hallettikten sonra sıra içki ve yiyeceklere gelmişti.her ülkenin kendine özgü eşşiz içkileri indy’nin sadece 2 odasında saklanıyordu.bunlar bu parti için ayrılmıştı.mutfakta ise birbirinden güzel aşçılar birbirinden güzel yemekleri yapmak için hazırlanıyordu.mönü birbirinden farklı mutfaklarla donatlıcaktı.

bahçe ve havuz kenarı ışıklandırmalarla partiye renk katıcaktı.ev içinde ve dışında tüm gece boyunca birbirinden güzel hiçmetçiler tarafından servis yapılacaktı.

davetli listeside kesinleşmişti;

mad,mitili,sepulturk,melankomik,addicted to pain,darth sidious,angelus,passive,tandt parti gelicek şansılardı.diğer bilgiçler burun kıvırmış, büyük süprizleri kaçırmışlardı.

herşey hallolmuştu.her ülkeden ikişerli üçerli gelen hatunlar evde parti gününe kadar indy’nin konuğu oldu.indy ise bu fırsattan istifade ile houston yoluyla sözlüğe bir duyuru yaptı;

. sevgili sözlük yazarları,

nefes darlığımdan dolayı doktorumun(o da bayan) vermiş olduğu istirahat nedeniyle sözlüğe 2-3 gün uzak kalıcam.anlayışınızdan dolayı teşekkür ederim.

yazarları bunla inandırarak partiye kadar geçen zamanda bu kızlarla ilgilenecekti ki o anda isveçli hizmetçi misafirinin geldiğini söyledi.

-mad geldi efendim.
+alın içeri.

-oo indy baktım duyuru yapmışsın.dedim bu işte bi iş var.atladım geldim partiden önce.artık ağırlıcaksın beni.
+tamam lan tamam.ev büyük kalırsın istediğin yerde.
-oh$ kızlar da gelmiş.yeni mi abi bunlar.
+hea evet.kıydım paraya parti için getirdim.

kısa bir sohbetten sonra mad’de hatunlarına arasına sızmıştı.cıbıl cıbıl ortalarda gezinen kızlar mad’in başını döndürdü.
.
.
.

ve muhteşem gün gelip çatmıştı.partiye yavaş yavaş gelmeye başlamışlardı bile.gelen yazarları kapıda italyan güzeller karşılıyor.uzun bi yolu beraber geçerek bahçeye partinin olduğu yere geliyorlardı.gelenler hayrete düşüyor bu kadar kızın bu partide olacağını aklına bile getirmemesinden dolayı mutluluktan havalara uçuyorlardı.

mitili:lan oğlum bu gece bitmez.
sepulturk:ne bu gecesi oğlum 3 gün uyumam şerefsizim.
melankomik:yemişim tavuğu abi ben dalıyorum kızlara.
mad:dur lan acele etme.zamanımız var.eğlenelim biraz.
tandt:abi ben gidiyorum bişeyler içicem biraz.
darth sidious:bi yemek yiyelim de sonra eğlenelim lan.
addicted to pain:lan bu kızlar ne güzel smiley yapıyor.

angelus ise bir köşede italyan kızlarla sohbete dalmıştı.

angelus:aziz roma halkının güzel kızları.hayat ne garip di mi.siz,ben,parti..oh$

independence evinden çıkıp bahçeye geldiğinden kimse onu fark etmemişti bile.eline aldığı mikrofonla;

indy;

-ses. çıaa. bir ki ses.
-lan dinleyin bi.uçururum valla partiden sonra sizi.

herkes ilgilendiği şeyleri bi köşeye bırakmış indy’e odaklanmıştı.

sevgili yazarlar,
doğum güne partime geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum.bu gecenin harika geçeceğinden hiç şüpheniz olmasın...

mad:yaa indy bırak bunları başlat partiye artık be
indy:tamam lan tamam.veriyorum müziği

bahçeye kurulan ses sistemini herkes merakla bekliyordu ki şarkı başlamıştı;

haydii lililillilili yaarrrr, haydii lilili lilil iliii yarrr

herkes şaşkınlıkla birbirine baktı.herkesin yüzündeki ifade ’koyiyim fatih üreğe kızlar burda lan’ havasındaydı ki zaten millet kopmaya başlamıştı.

yeme-içme faslına geçilmişti bile.indy ellerini şaklatarak çıplak rus revülerini çağırdı.rus güzeller yere sırt üstü uzandı.indy’nin ikinci hareketiyle yemekler diğer güzeller tarafında geldi ve yerdeki rus hatunların üstüne yerleştirildi.

mitili:olm lan.lan kızın üstünden mi yicez yemeği.
mad:tabi lan.oh$.olm kay lan biraz hemen kızın meme kısmını kapmışsın.

melankomik:sepul yer değişelim mi be.ben beğenmedim bu kızı.
sepul:hadi lan.oğlum bak işte ne güzel senin kızın üstünde tavuk var.otur ye kızı.aman tavuğu.

angelus:indy ben rus istemiyorum romalı olsun benim hatun.onun üstünde yicem.

kızların üstündeki yemekler geldiği an silip süpürüyorlardı.maksat karın tokluğu değil fantazik hareketlerdi.bir süre sonra herkes yemeyi bırakmış muhabbete başlamıştı.içki serfisini iveçli hatunlar ele almıştı.herkesin kucağında bir isveçli içkisini yudumluyor, kahkalar atılıyor,gecenin tadını çıkarıyorladı.

indy ellerini şaklatmasıyla herkes ’acaba bu sefer nolcak lan’ havasına büründü.her ülkeden hatunlar indy’nin bahçesindeki büyük havuza anadan doğmuşçasına atlamaya başladı.bunu gören bilgiçler içkileri ve diğer kızları bi kenara bırakıp boxerlarla havuza atladılar.

sepul fransız güzelin yanına yüzüp fransızcası olmadığından dolayı ’bacaklarını açta bi arasından geçiyim’ dercesine hareket yapmaya başladı.

mad,tandt,angelus,darth sidious,mitili,melankomik,passive ve addicted kızları omuzlarına almış deve güreşi oynuyorlardı.

indy ise havuzun hemen yanındaki jakuzisine girmiş elindeki içkisini yudumlayarak 4 hatuna birşeyler anlatıyor,gülüşüyorlardı.

birer birer havuzdan çıkan bilgiçler diğer güzel hizmetliler tarafından kurulanarak içeri alındı.herkes üstüne rahat bişey alıp koltuklara kurulmuştu.birbiri patlayan flaşlar o geceyi ölümsüzleştiriyordu.herkesin keyfi adeta tavan yapmıştı.o sırada indy;

-herkes istediği hatunu alıp istediğini öhm.neyse lan çok geç oldu yatıyorum.fazla dağıtmayın ortalığı ben bikaç hatun alıp en üst kata çıkıcam.siz de diğer odaları kullanabilirsiniz.

dedikten sonra altı hatunla merdivenlere doğru yöneldi.

bilgiçlerde bitmek bilmeyen bir enerji vardı sanki.herkes birer birer odalara dağılmaya başlamıştı artık.odalar ise ses geçirmez olduğundan hiç kimse birbirinden rahatsız olmuyordu.

ve sabah;

herkes mutlu bi şekilde uyanmış ve kahvaltı masasında toplanılmıştı.sırayla herkes indy’nin doğum gününü tekrar tekrar kutlayıp dünkü harika gece için teşekkür etti.

indy ise gecenin her şekilde harika geçmesinden dolayı mutlu bir şekilde bir yaşına daha girmiş oldu.

doğum günün kutlu olsun jedi.

not:anlatılanlar bir hayal ürünü olup ulan niye hayal bunlar, indy yapardık bea abi daha zamanımız var hadi be demekten kendimi alıkoyamıyorum.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol