inci sözlük

independence
yanli$im yoksa amdan gotten ba$ka bir $ey bilmediklerini iddia etmedik bu sozlukte biz, sadece amdan gotten ba$ka bir $eye onem vermediklerini iddia ettik ki kendilerinin de soylemleri bu yonde zaten. ornek olarak verilen link trajikomik bir olay olu$turmu$ zira kendilerinin o sayfada ne yazdigi hakkinda dahi bilgileri yok.

$oyle de soyleyebiliriz aslinda inci sozluk yazarlari icin;

birisi vur desin, onlar vursun. hedef gostermeniz kafi, nedenini nicinini ara$tirmiyorlar cunku ozgurlugu bu zannediyorlar, cunku asiligi bu zannediyorlar. komikler, gercekten cok komikler ama sadece komikler i$te, dogru alanlara kanalize olamiyorlar, ismimiz duyulsun da ne olursa olsun du$uncesindeler.

cok acik konu$uyorum, inci sozluk icerisinde bulunan yazarlar dogru kanalize edilebilseler ulkede gundem yaratacak guce sahip olurlar. ek$i sozluk’te bunu yapamazsiniz, hicbir sozlukte bunu yapamazsiniz ama inci sozluk’te akli ba$inda birisi liderligi eline alip kitleyi dogru yonlendirebilirse ulkede cidden gundem yaratabilirler hem de bir gecede.

son olarak filistin’de ya$anan olaylara bizden daha cok sahip ciktiklari belirtilmi$ ya hani, biz burada 20 ki$iyiz ama gök rüzgarları operasyonu ile alakali 32 entry yazilmi$ bir anda. inci sozluk’te online ki$i sayisi bildigim kadari ile 1000 leri geciyor ve belli bir formatlari yok, dolayisi ile sadece "a" yazsalar bile bu bir entry muamelesi goruyor. orana vurursak bizler cok daha i$in farkindayiz, bilincindeyiz ve tepkimizi cok daha yogun bir $ekilde ifade edebiliyoruz. sacma benzetmelerde bulunmayalim ccc reyis.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol