iddaa'da kazanmanın püf noktaları

independence
Hayatımda ilk defa 25 Aralık 2016 tarihinde iddaa oynadım ama oynayış o oynayış, bugun 20 Ocak 2017 ama 20 senelik iddaacı gibi oldum desem yalan olmaz. Bir şeyi kafama ciddi taktıysam onun iç yüzünü, inciğini cinciğini çözmeden bırakmam. Akrep burcuyum, yapım bu benim.

Neyse, sadede geleyim.

Onceleri herkes gibi ben de kaybettim, guzel de kaybettim ama, sağlam kaybettim. 25 gunde 7000 falan gömmüşümdür iddiaya. Sabah 6 lara 7 lere kadar falan araştırdım, kafamda bir sistem oluşturmaya çalıştım ve son bir haftadır da oluşturdum, paso kazanıyorum, hem de gunde iki üç kupon birden tutuyor. Hayır yuksek miktarlar değil ama yatırdığımdan fazlası. 200 yatırıyorsam 450 nin garantisi var, 30/40 binler ise buyuk süpriz, bir gun insallah.

Gelelim sisteme.

Oranı düşük olana oynayacaksın ama buyuk basacaksın. Oranı düşük 5 maça 500 bas ama sistemi ihmal etme, gerisini seyret. Mumkunse basketi de ihmal etme ve baskette de iy / ms oyna. Handikap 10 uzeriyse ilk yarıyı kesinlikle Handikap sahibine ver, ikinci yarıyı iyi düşün. Bu şekilde 4/5 kupon yap, o gun cok yuksek ihtimalle kardasın. 5 /10 TL de çok yuksek oranlara oynarsan da illaki bir gün voliyi vurursun.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol